Algemene voorwaarden

Algemeen
a) Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, die door de afnemer en Schaapskleren gesloten worden.
b) Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is Nederlands recht toepasselijk.
c) Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Betaling
Kies uit een van onze betaalopties.

Na een bestelling ontvangt al snel een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief eventuele verzendkosten, vermeld. U krijgt ook een ordernummer. 

Indien u nog niet direct heeft afgerekend, is het mogelijk zelf over te maken via uw bankprogramma of ouderwetse overschrijfkaart.
U betaalt dan met gebruik van IBAN (NL63 TRIO 0788 7920 40) en evt. BIC/SWIFT (TRIONL2U) t.a.v. Schaapskleren (te Rotterdam). 
Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering op de bankrekening van Schaapskleren.
Betaling dient volledig binnen 7 werkdagen na orderdatum aan Schaapskleren te zijn voldaan.
Indien een betaling niet na 7 dagen is voldaan, zal de overeenkomst automatisch worden geannuleerd.


Verzending en levering
Artikelen die betaald worden d.m.v. bankoverschrijving worden voor u gereserveerd tot de betaling is geschied.
Artikelen worden (op werkdagen) verstuurd na ontvangst van uw betaling. Er wordt per PostNL verzonden naar adressen in Nederland, België en Duitsland en enkele andere West-Europese landen. Verzenden naar landen die niet vermeld worden, op aanvraag.
Binnen Nederland en België arriveren de pakketjes meestal de 1e of 2e werkdag na verzending, maar soms duurt het 2 of 3 dagen langer. Bij elke bestelling die aangeboden wordt aan PostNL, zal de afnemer, per e-mail door Schaapskleren op de hoogte worden gebracht.
Er wordt een vast bedrag (à‚ E 4,50) voor verzenden en verpakken in rekening gebracht. Bij bestellingen boven E 60,00 vervallen de kosten die Schaapskleren rekent voor verzenden en verpakken. Bij bestelling naar Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten gratis boven de E 100,00. Daaronder: E 6,00.
Op aanvraag en met extra kosten kan uw bestelling verzekerd verzonden worden.

Ruilen/ terugzenden
Ruilen of terugzenden is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst.
Het artikel en de originele verkoopverpakking moeten wel in onberispelijke staat zijn. De artikelen zitten meestal in sluitzakjes waardoor het toch goed mogelijk is te passen. Onderbroeken a.u.b alleen"vlug" passen over een andere slip heen.
De kosten voor het retourzenden zijn voor de rekening van de klant. Opnieuw versturen na ruil verzorgt Schaapskleren.
Volg voor ruilen of terugzenden de ruilprocedure van onze site, te vinden in het zwarte vlak onderaan de pagina.


Reclamatie
U wordt geacht de producten, zodra deze door u zijn ontvangen, te keuren en vast te stellen of de producten in orde zijn.
Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij voor gratis herlevering of restitutie van het betaalde. Neem hiervoor contact op via [email protected] of via de tickets van onze site Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd. Reclamaties binnen 7 dagen na ontvangst.
De in de branche gebruikelijke afwijkingen en/of verschillen in kwaliteit, maat, model of afwerking kunnen geen grond zijn voor reclamatie.

 

Nieuwsbrief
Ongeveer 2x in de maand wordt er een nieuwsbrief verstuurd. Eenieder die wat bestelt , wordt opgenomen in ons adressenbestand voor deze nieuwsbrief. Mocht u geen prijs stellen op de nieuwsbrief dan kunt u zich afmelden via uw account.
De winkel wordt geëxploiteerd door: Schaapskleren, Sleephellingstraat 18 b, 3071 VN Rotterdam. KvK 24381202.
Voor vragen opmerkingen graag een mailtje sturen naar: [email protected].